Verkeersactie: maten op straat!

Verkeersactie: maten op straat!

Beste Maten op straat

In oktober namen jullie deel aan de actie Maat op straat. Dat deden jullie met een ongeziene inzet.
Er werden grote postzakken met honderden papieren handjes aan ons bezorgd. Indrukwekkend! Helaas wonnen jullie geen bezoek van De Buurtpolitie. Tien scholen slaagden er in om nog meer charters in te leveren.
Teleurgesteld?
Dat zou jammer zijn, want jullie verdienen een dikke pluim. Het is dankzij jullie dat heel wat mama’s en papa’s, broers en zussen, oma’s en opa’s… hebben beloofd om zich voortaan extra hoffelijk te gedragen in het verkeer. Dat was zonder jullie inzet nooit gelukt.
Daarom hopen we dat jullie blijven meewerken aan een hoffelijk verkeer in Antwerpen.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot snel!

Politie Antwerpen

 

Reacties zijn gesloten.